VCA trainingen

VCA-basis cursus

Tegenwoordig wordt het VCA diploma steeds vaker vereist. Bouwplaatsen kunnen je zelfs weigeren indien je niet in het bezit bent van het VCA diploma. Volg bij Tutorial een passende VCA cursus. Met het behalen van het basis VCA diploma laat je zien dat je beschikt over de basiskennis van VGM, zoals gesteld door VCA. De VCA basis cursus is inclusief examen.

VCA-VOL cursus

Iedere leidinggevende of ZZP’er op een bouwlocatie, of andere risicovolle locatie, dient in het bezit te zijn van een VOL VCA diploma. Dit diploma kan behaald worden met een VCA VOL cursus bij Tutorial. Bij deze cursus leer je alles over de kennis van VGM en wordt er extra ingespeeld op de verantwoordelijkheden van leidinggevenden of ZZP’ ers. De VCA VOL cursus is inclusief examen.

VIL-VCU cursus

Ben je intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan kun je via onze eendaagse cursus je diploma VIL-VCU behalen. VIL-VCU staat voor Veiligheid Intercedenten Leidinggevenden en Veiligheid Checklist Uitzendbureaus. Met dit certificaat laat je zien dat je weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven.

Wij werken voor

Bel ons! Whatsapp