Over ons

Tutorial Over ons

Tutorial al sinds… 1989

Tutorial is een, landelijk opererende, vooraanstaande dienstverlener die in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers hoogwaardige producten en diensten aanbiedt op het gebied van veiligheid, kwaliteit en techniek. Wij zijn een opleidings- en adviesbureau met een praktische en brede kijk op ons werkveld. Wij geloven dat we met onze diensten en producten bijdragen aan het vergroten van de kennis en het veiligheidsbewustzijn van mensen. We vinden het belangrijk om klantgericht te werken, innovatief te zijn, minstens de door de klant gevraagde kwaliteit te leveren en zowel intern als extern vertrouwensrelaties op te bouwen.

Wat doen we?

  • Wij geven onderwijskundig advies en ontwikkelen les-& examenmateriaal
  • Wij verzorgen een breed scala aan veiligheidstrainingen & certificeringen
  • Wij begeleiden & adviseren bij de opzet en implementatie van kwaliteits- & veiligheidsmanagementsystemen
  • Wij zijn ontwikkelaar & uitgever van diverse leermiddelen en methodieken
Over Tutorial

Missie & Visie

Onze visie: waar staan we voor?
Tutorial onderscheidt zich duidelijk van andere partijen, onder meer door onze grote ervaring en deskundigheid en onze reputatie als betrouwbare partner. De praktische toepasbaarheid van onze producten en adviezen staat voorop, waarbij we de wensen van onze klanten helder voor ogen houden. We werken graag vanuit een innovatief oogmerk samen met onze klanten aan het bereiken van de gewenste resultaten. Enthousiasme en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke waardes binnen onze organisatie.

Onze missie: wat willen wij bereiken?
Wij willen met onze diensten en producten onze klanten zorgen uit handen nemen en bijdragen aan het vergroten van de deskundigheid & het veiligheidsbewustzijn van mensen en organisaties.

Tutorial: Samen zijn we sterk!

Illustratie Over ons Tutorial
Bel ons! Whatsapp