Veiligheidsopleidingen VCA - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

cursus3

Tutorial verzorgt volledige VCA-trainingen in de vorm van een dagtraining of via e-learning. Tijdens de training B-VCA en VOL-VCA bij Tutorial leren de cursisten welke regels er zijn afgesproken om het werk zo veilig mogelijk te maken. De trainingsdag wordt afgesloten met een VCA examen. Na het afleggen van het VCA examen ontvangen geslaagde kandidaten het officiële “VCA diploma”. Dit trainingspakket bestaat uit het theorieboek B-VCA of VOL-VCA een lunch en aansluitend een VCA examen.

Als u uw medewerkers / leerlingen via zelfstudie wilt voorbereiden op het VCA-examen, kunt u hiervoor ook lesmateriaal bestellen bij Tutorial. Tutorial kan boeken en digitaal lesmateriaal voor de docent en cursist leveren in zowel Nederlands als in andere talen. Uiteraard is het lesmateriaal optimaal afgestemd op de actuele exameneisen.

Heeft in interesse in een training, maar andere wensen, bijvoorbeeld de training op locatie, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. Gelijk inschrijven? Klik hieronder op een cursus naar keuze en schrijf u in!

B-VCA

Er zijn geen cursussen op deze datum


VOL-VCA

Er zijn geen cursussen op deze datum