Trainingen bij Tutorial - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

5079179 Small

Natuurlijk wilt u graag dat uw medewerkers goed opgeleid zijn en toegerust zijn voor hun taak. Dit is bovendien vaak noodzakelijk vanuit landelijke regelgeving. Tutorial leidt uw medewerkers op en verzorgt de administratie daarvan. Wij bieden vooral trainingen aan op het gebied van veilig werken. De mogelijkheden zijn legio. Een dagtraining, herhalingstraining of zelfstudie via e-learning? Incompany in uw bedrijf of op een centrale opleidingslocatie? Wij bieden een oplossing die bij uw bedrijfssituatie past en integreren uw bedrijfsspecifieke opleidingswensen in onze lesplannen.

Onze ervaren trainers werken vanuit hun praktische achtergrond aan het vergroten van de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.Onze trainingen zijn oa:

- VCA (Basis, VOL en VIL)
- Veilig werken op hoogte
-
Veilig intern transport
  (heftruck, reachtruck, stapelaar
   verreiker)
-
Verplaatsen van lasten
- Veilig hijsen
-
NEN3140
-
Bedrijfshulpverlening (BHV)


Neem contact op voor meer informatie!

Als u uw medewerkers / leerlingen wilt opleiden of via zelfstudie wilt voorbereiden op een examen, kunt u hiervoor lesmateriaal bestellen bij Tutorial. Tutorial kan boeken en digitaal lesmateriaal leveren. Uiteraard is het lesmateriaal optimaal afgestemd op de actuele exameneisen. Daarnaast verzorgt Tutorial volledige VCA-trainingen in de vorm van een dagtraining of via e-learning.