veiligheids-opleidingen - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

5079179 Small

Natuurlijk wilt u graag dat uw medewerkers goed opgeleid zijn en toegerust zijn voor hun taak. Dit is bovendien vaak noodzakelijk vanuit landelijke regelgeving. Tutorial leidt uw medewerkers op en verzorgt de administratie daarvan. Wij bieden vooral trainingen aan op het gebied van veilig werken. De mogelijkheden zijn legio. Een dagtraining, herhalingstraining of zelfstudie via e-learning? Incompany in uw bedrijf of op een centrale opleidingslocatie? Wij bieden een oplossing die bij uw bedrijfssituatie past en integreren uw bedrijfsspecifieke opleidingswensen in onze lesplannen.

Onze ervaren trainers werken vanuit hun praktische achtergrond aan het vergroten van de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

4317245 Small
Deze training is bestemd voor iedereen die frequent of incidenteel werkzaamheden moet verrichten met behulp van een heftruck en deze op vakkundige wijze moet kunnen bedienen.

cursus3

Tutorial verzorgt volledige VCA-trainingen in de vorm van een dagtraining of via e-learning. Tijdens de training B-VCA en VOL-VCA bij Tutorial leren de cursisten welke regels er zijn afgesproken om het werk zo veilig mogelijk te maken. De trainingsdag wordt afgesloten met een VCA examen. Na het afleggen van het VCA examen ontvangen geslaagde kandidaten het officiële “VCA diploma”. Dit trainingspakket bestaat uit het theorieboek B-VCA of VOL-VCA een lunch en aansluitend een VCA examen.

4572004 Small

Volgens de Arbo-wet is de werkgever verantwoordelijk voor goede arbeidsomstandigheden voor zijn werknemers, zodat er geen nadelige invloed is op hun veiligheid, gezondheid en welzijn.

28331372 Small

Deze training is bestemd voor iedereen die frequent of incidenteel werkzaamheden op hoogte moet uitvoeren en de hoogwerker op vakkundige wijze moet kunnen bedienen.

6631577 Small

Deze training is bestemd voor medewerkers die lasten aanslaan en verplaatsen (bovenloop- of portaalkraan) en nog niet in het bezit zijn van een certificaat.