U MAG ER WAT VAN VINDEN! - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

canstockphoto11138656

De leeromgeving van Oper@tor maken we niet alleen. We maken hem samen. Met uw hulp kunnen we Oper@tor nog beter maken.

Om input te krijgen zijn we met een gebruikersgroep én een klankbordgroep gestart. De gebruikersgroep bestaat, precies zoals het woord al doet vermoeden, alleen uit gebruikers. Met deze groep gaan we regelmatig de functionaliteit van Oper@tor evalueren. Staat alles op een logische plek? Werkt de ELO zoals we hem bedoeld hebben? De klankbordgroep bestaat uit inhoudsdeskundigen. Met de deze groep gaan we vooral de inhoud bespreken. Te denken valt aan het up-to-date houden van de lesmateriaal door verouderd lesmateriaal te verwijderen en nieuw lesmateriaal toe te voegen.

We zullen relevante wijzigingen ook via deze nieuwsbrief communiceren. Mocht u mee willen denken over de inhoud of gebruikerservaringen willen delen, dan bent u van harte welkom en kunt u zich bij ons kunnen aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We houden u op de hoogte!