SNEAK PEEK OPERA@TOR VIA WLP-CONNECT - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

werkend leren
Het complete theoriepakket van Tutorial met e-learningmodules voor de opleidingen Oper@tor A is vanaf nu te vinden in WLP-Connect.

Hoe werkt dit?
Log in bij WLP-Connect. Via opdrachten of zoektermen vindt u de modules van Tutorial. Door middel van een link kunt u als docent vervolgens direct de betreffende module bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van het lesmateriaal. U hoeft hiervoor geen account aan te maken.

Als u bent ingelogd, ziet u het lesmateriaal van de Oper@tor e-learningmodule van Tutorial. De theorie wordt behandeld via vraaggestuurd leren. De grote kracht van vraaggestuurd leren zit hem in het oproepen van verwondering en nieuwsgierigheid bij leerlingen. Door de (instructie)video’s, het grote aantal oefenvragen en de toetsen kunnen studenten de lesstof optimaal verwerken.

Alles voor de les op één plek
Wanneer u toegang vraagt voor uw studenten krijgt u zelf een docentenaccount. U hebt daarmee niet alleen toegang tot het studentenmateriaal in elke module, maar u hebt ook toegang tot presentaties om les te geven, instructievideo's over het gebruik van de ELO, inzageversies van de toetsen en de wachtwoorden bij de toetsen. Bovendien kunt u de studenten heel eenvoudig via de ELO volgen (activiteit, leerresultaten en toetsresultaten). Klinkt goed toch?

Geïnteresseerd?
Wilt u de e-learningmodule(s) van Tutorial gaan gebruiken of hebt u vragen? Neem dan contact op met Tutorial via 053- 432 97 94 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bestel direct via WLP-Connect! Wij helpen u graag met het plaatsen van uw bestelling en zorgen dat uw studenten via een eigen inlogaccount toegang krijgen.