TUTORIAL LANCEERT WLEARN.NL, ONS NIEUWE ONLINE LEERPLATFORM - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

Inlog MWP Small
Sinds mei zijn we over op onze nieuwe e-learningomgeving wlearn.nl. Al onze klanten van Oper@tor kunnen dan profiteren van de uitgebreide mogelijkheden die dit platform biedt.

Wat verandert er voor mij?
Geen zorgen, alle onderdelen blijven werken zoals u gewend bent in Moodle. Moodle Workplace is Moodle, maar dan beter! Wat u het eerst zal opvallen is de aangepaste vormgeving. Zo is de interface van Moodle Workplace moderner. Dat is natuurlijk heel mooi, maar de echte toegevoegde waarde van Moodle Workplace zit in de extra functionaliteiten. Zo kunnen cursussen gecombineerd worden tot programma’s en kunnen er allerlei rapportages aangemaakt worden, waaronder voortgangsrapportages. Deze rapportages kunnen zelfs op gewenste tijden naar gebruikers gemaild worden in elk format dat u maar wenst. Eigenlijk is er weinig dat Moodle Workplace niet biedt. Kortom, wij zijn heel enthousiast en we zijn heel benieuwd naar uw bevindingen.

Hoe kom ik meer te weten?
We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden van Moodle Workplace. Via nieuwsbrieven en persoonlijke mails zorgen we ervoor dat u op de hoogte blijft. We gaan ook kijken of er behoefte is aan webinars waarin we de functionaliteiten van dit nieuwe platform toelichten en u uw vragen kunt stellen. Hebt u tussendoor vragen? Dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..