Laatste modules van Operator B afgerond. - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

operator afgerond

Het lesmateriaal voor Operator A en B is compleet!

In samenwerking met vakdeskundigen hebben we als team modules voor Procesoperator en Mechanisch operator samengesteld en hebben samen een fantastische prestatie geleverd! Dit is een mooi resultaat aan het eind van het kalenderjaar. Projectleider Jan Hendrik Timmer bedankt allen dat we samen de eindstreep van dit omvangrijk project hebben gehaald. Hij is trots op de onderlinge samenwerking en feliciteert allen met ‘het cadeau’.

Het cadeau dat we als lesmateriaal mogen aanbieden aan onze doelgroep: leerlingen die met ons lesmateriaal een diploma kunnen behalen en daarmee Operator als hun beroep mogen maken. En tot leerlingen behoren niet alleen de jongeren.

Wat Jan Hendrik nog altijd tot de verbeelding spreekt is een diploma-uitreiking waar, naast jongeren, ook zij-instromers het papiertje kregen. Zo kreeg een 40-plusser ook zijn allereerste vakdiploma uitgereikt uit handen van een schooldirecteur. Niet alleen hij had een brede glimlach op het gezicht, maar ook zijn meegekomen vrouw en kinderen klapten luid mee voor het behaalde resultaat. Daarmee heeft niet alleen de gediplomeerde man een stevig verworven positie in de maatschappij, maar heeft zijn gezin ook een meer bestendige toekomst. En da’s niet alleen maar door zo’n papiertje, maar vooral door de verkregen kennis en opgedane praktijkervaring. En dit alles begint met overdracht van de kennis. Wij mogen daar een (klein) onderdeel van zijn door deze kennis te verzamelen, in onze leeromgeving www.operatoropleiding.nl te plaatsen en het ROC’s en bedrijfsleven aan te bieden.