Inspectie van SZW gaat in 2020 scherper controleren - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

In 2020 gaat de inspectie van SZW nóg scherper controleren op de naleving en preventie van de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In de jaarplannen voor 2020 heeft de inspectie SZW dit bevestigd! Slechts een derde van alle organisaties heeft een RI&E waarin daadwerkelijk alle belangrijke risico’s zijn geïnventariseerd. De inspectie SZW wil dit aantal zien toenemen, omdat – zo zegt Marc Kuipers, inspectiegeneraal bij SZW – veiligheid ons allemaal aangaat.

Tutorial helpt organisaties bij het up-to-date brengen en houden van RI&E. Niet alleen ondersteunt Tutorial met de noodzakelijke documenten als de RI en bijbehorend plan van aanpak, maar ook met periodiek support waarbij een veiligheidskundige aansluit in de RI&E-besprekingen. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact. Bel ons op 053 - 432 97 94 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.