Uitnodiging Docentendag Oper@tor 2019 - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

DOCENTENDAG OPER@TOR 2019

Je collega's zien ook jou graag komen.

Op 12 april aanstaande vindt de eerste Docentendag Oper@tor plaats: de - gratis! - bijeenkomst voor docenten, teamleiders en onderwijs-/accountmanagers in mbo proces- en productie-industrie. Docenten vinden het belangrijk om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Die gelegenheid geven we je volop!

Bovendien bieden we je een programma vol inspirerende presentaties. Om een interactieve en attractieve dag te realiseren, bieden we workshops aan waarmee je de juiste keuzes kunt maken voor de inrichting van het onderwijs. Natuurlijk kun je tijdens deze dag kennismaken met het e-learningaanbod van Tutorial. Daarbij gaan we in op vragen zoals: “Hoe kan ik mijn onderwijs versterken met e-learning?”, “Welke lesstof ga ik gebruiken en in welke vorm?”. Ook vragen zoals: “Welke ontwikkelingen spelen er binnen het onderwijs?” en “Waar heeft het bedrijfsleven behoefte aan?” komen voorbij. Of misschien heb je vragen over een goede aansluiting tussen bedrijfsleven en onderwijs of over hoe de veranderende opleidingswereld eruitziet? Ook daar gaan we tijdens de docentendag dieper op in.

Vergeet niet dat dit dé gelegenheid is om met collega's uit het hele land én met adviseurs en onderwijskundigen van Tutorial ideeën, vragen en ervaringen uit te wisselen. Deelname is geheel gratis.

Meld je aan door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Informeer je ook je collega('s)? Op social media zullen wij de docentendag ook onder de aandacht brengen. Volg ons dus op Facebook om op de hoogte te blijven. Je kunt onze berichtgeving hier ook delen zodat je collega’s op de hoogte zijn.

Reserveer in je agenda de Docentendag Oper@tor 2019:
Datum: 12 april 2019
Tijd: 10.00 - 14.30 uur
Locatie: De Riethoeve in Lunteren

Hier vind je meer informatie over de docentendag.

Logo         operator