Tutorial presenteert compleet pakket voor Procesoperator A en Mechanisch operator A! - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

operator_lgo

Tutorial biedt sinds september 2018 via e-learning een compleet pakket aan voor de opleidingen ‘Procesoperator A’ en ‘Mechanisch operator A’. De eerste scholen zijn positief over de inhoud en het kunnen volgen van de deelnemers!

Deelnemers leren daadwerkelijk interactief achter de pc via vraaggestuurde lessen. Elke module bevat een zeer groot aantal oefenvragen, een eindtoets en een herkansingstoets. Bij elke module hoort een boek met alle theorie uit de ELO.

operator2 operator3 operator4

 

 

Video’s en animaties
De e-learningmodules zijn het afgelopen half jaar
geoptimaliseerd door een groot aantal video’s en
animaties te integreren in de lessen.
    operator5

Met cijfers werken!
Tutorial biedt nu ook een aparte online module rondom rekenen! In deze module oefent de deelnemer zijn rekenvaardigheden aan de hand van situaties uit de technische beroepspraktijk. Deze lessen komen ook voor in het e-learningpakket voor leerjaar 1 en vormen een goede voorbereiding op de opleiding (kosten €35,00).

Ontwikkeling Operator B
Tutorial gaat ook een compleet online pakket aanbieden voor ‘Procesoperator B’ en ‘Mechanisch operator B’! Wilt u hier als docent/auteur een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met de projectleider Jan Hendrik Timmer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u onze website
bekijken: www.tutorial.nl of als gast inloggen
op www.operatoropleiding.nl.

operator tutorial logo
  Tutorial Opleidingen & Advies BV
Beltstraat 82
7512 AA Enschede
Tel.: 053 432 97 94
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.