Vacature onderwijskundige / projectleider (m/v) - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

De afdeling Leermiddelen van Tutorial ontwikkelt in opdracht van bedrijven en onderwijsinstellingen maatwerkproducten op het gebied van opleiden en trainen.  Wegens vertrek van één van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een onderwijskundige/projectleider.

Als onderwijskundige werk je mee aan diverse projecten. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het maken van een onderwijskundig ontwerp, het onderwijskundig beoordelen van ontwikkeld lesmateriaal, het schrijven van teksten en het begeleiden van auteurs. Een groot deel van de projecten wordt uitgevoerd in onze e-learningomgeving voor de procesindustrie (moodle). Daarnaast ontwikkelen we bedrijfstrainingen (procademy) en examenproducten.

Als projectleider stuur je meerdere projecten aan. Je bent van begin tot eind betrokken; vanaf het bespreken van de vraag van de klant tot aan de oplevering van het eindresultaat. Je stelt beslisdocumenten op, bewaakt de voortgang en beheerst het project. Je leidt zowel intern als extern vergaderingen en stuurt projectteamleden functioneel aan.

De vacature is in eerste instantie voor 24 - 32 uur per week voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Gevraagd:
- Afgestudeerd als onderwijskundige (WO).
- Ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal.
- Goede schrijfvaardigheid.
- Goede communicatieve vaardigheden en presentatievaardigheden.
- Kennis van projectmatig werken en ervaring als projectleider.
- Resultaatgericht.
- Doelgericht en assertief.
- Affiniteit met moodle, cirrus en/of procademy is een pré.
- Affiniteit met vmbo en/of mbo.

Je bent communicatief en klantgericht. Je kunt goed zelfstandig werken en bent ook gewend om in een team samen te werken. Je bent analytisch, creatief en kunt goed structuur aanbrengen in je werkzaamheden en je producten. Je houdt overzicht, maar hebt ook oog voor detail. Je hebt oog voor de doelgroep en je bent in staat om je communicatiestijl, ontwerp en schrijfstijl daarop aan te passen.

Je kunt je sollicitatie voor 19 juli 2018 richten aan:

Tutorial Opleidingen & Advies BV
Contactpersoon: Marije Stegeman (teamleider leermiddelen)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beltstraat 82, 7512 AA Enschede
053 – 432 97 94
www.tutorial.nl

Additional information