leermiddelen op maat Tutorial Opleidingen & Advies BV - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

WLEARN
Tutorial biedt via e-learning een compleet theoriepakket voor de opleidingen ‘Mechanisch operator A en B’ en ‘Procesoperator A en B’ via een Elektronische Leeromgeving (ELO).  Onderscheidend daarin is dat Tutorial niet alleen content online aanbiedt, maar het ook mogelijk maakt om daadwerkelijk interactief achter de pc te leren via vraaggestuurde lessen. Elke module bevat een zeer groot aantal oefenvragen. Elke oefenvraag is rechtstreeks gekoppeld aan de bijbehorende theorie, zodat de deelnemer op het juiste moment de juiste informatie kan raadplegen. Na het bestuderen van een module, kan online een toets worden afgenomen om de opgedane kennis te testen. Bij elke module is een boekje beschikbaar met alle theorie uit de ELO.

In onze elektronische leeromgeving wordt de theorie voor de opleidingen tot mechanisch operator A en B en procesoperator A en B aangeboden. Deze theorie sluit aan op de werkmappen/praktijkchecks van WLP. In onderstaand overzicht is te zien welke modules Tutorial via e-learning aanbiedt.

Opertor AB totaal

Voor Oper@tor hebben we een totaaloverzicht gemaakt in de vorm van een boekje. In dit boekje staat een overzicht van alle beschikbare modules met alle lessen per module. Van zowel procesoperator A en B als mechanisch operator A en B zijn overzichten opgenomen van het eerste en het tweede leerjaar. Daarnaast vind je in dit boekje de inhoudsopgaves van de beschikbare keuzemodules, de rekenmodule en twee schakelmodules.

Download het overzicht hier.

Meer weten? neem contact op!

online learningGeen tijd om een dagtraining te volgen? Of kiest u liever voor zelfstudie? Dat kan!
Met een account van onze elektronische leeromgeving studeert u in uw eigen tempo, wanneer en waar u maar wilt.
U heeft al een e-learning account vanaf 99 euro!

Wij bieden de volgende trainingen aan in onze online leeromgeving (ELO):

- B-VCA (conform de nieuwste eind- en toetstermen)
- VOL-VCA (conform de nieuwste eind- en toetstermen)
- Heftruck rijden
- Veilig hijsen
- Procesoperator A en B en Mechanisch operator A en B