docentendag2019 - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

Logo         operator

Tutorial organiseert een inspirerende docentendag waarin je met collega-docenten kennis en ervaringen uit kunt wisselen. De dag staat in het teken van informatie en kennisuitwisseling over onderwijs en opleiding, waarmee je juiste keuzes kunt maken voor de inrichting van het onderwijs.

Reserveer de Docentendag Oper@tor 2019 in je agenda:
Datum: 12 april 2019
Tijd: 10.00 - 14.30 uur
Locatie: De Riethoeve in Lunteren

We bieden je een programma vol inspirerende verhalen met deskundigen.

masseling    stegeman
Rob Masseling   Marije Stegeman

 

Rob Masseling geeft een lezing over het thema: Operator in 2025

Rob over zichzelf
“Ik ben inmiddels ruim 20 jaar actief op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling. Het is mijn vak! Een prachtig vak waarbinnen ik opbloei en waar ik mezelf echt vakman durf te noemen. Ik vind dat wij ons als mensen altijd moeten blijven ontwikkelen. Het is de basis van onze beschaving als mensheid. In ons dagelijkse werk is dat naar mijn bescheiden mening niet anders. We willen toch graag allemaal de beste versie van onszelf worden? Natuurlijk! Maar dan wel in een juiste balans en zonder onze identiteit te verliezen.
Ik ontwikkel organisaties en hun mensen vanuit deze visie en help ze de weg te vinden naar de beste versie van zichzelf. Verfrissend en met het vizier op de toekomst. Geen oude wijn in nieuwe zakken, maar echte innovatie, oprechte transfer en kwaliteit. Ik ben nu eenmaal een man van de inhoud en niet van de verpakking.”

Wat staat je te wachten?
In de presentatie van Rob kiest hij voor een metaforische benadering van uiteenlopende aspecten van ontwikkelingen & routes in het onderwijs. En natuurlijk neemt hij de onderwerpen deskundig maar ludiek op de schop, laat geen spaander heel van de ogenschijnlijke werkelijkheid en laat het publiek soms pijnlijk, maar met een knipoog in de spiegel van de waarheid kijken. Toch blijft de boodschap helder overeind staan!

Marije Stegeman vertelt meer over e-learning Oper@tor A en B
Marije over zichzelf
“Ik ben onderwijskundige met hart voor de technische beroepspraktijk. Als teamleider Leermiddelen bij Tutorial werk ik dagelijks aan uiteenlopende opleidingsvraagstukken. Ik kom bij veel verschillende onderwijsorganisaties en bedrijven in de proces- en productietechniek over de vloer. Ons e-learningaanbod voor operators is dan ook ontwikkeld door inhoudsdeskundigen uit de praktijk. En dit wordt bewaakt en onderhouden door onderwijskundigen die gewapend met werkschoenen, helm en veiligheidsbril de praktijk in duiken.”

Waarover spreekt Marije?
Marije gaat in haar presentatie in op het e-learningplatform van Tutorial. Enerzijds kijken we naar de verschillende manieren om dit te gebruiken in jouw onderwijsorganisatie. Wat zijn de drempels, welke vragen leven er, welke handreikingen biedt e-learning hiervoor? Anderzijds gaan we in op de ontwikkelingen bij Tutorial: waar willen we naartoe? Belangrijke thema’s zijn inhoudelijke verbreding, flexibilisering en innovatie. Tutorial is als organisatie volop in beweging. Ontwikkelen doen we niet alleen voor jou, maar ook mét jou! We luisteren graag naar onze relaties en spelen daarop in. Deze presentatie biedt dan ook de gelegenheid om je ideeën naar voren te brengen!

Over de Docentendag Oper@tor 2019
Vergeet niet dat dit dé gelegenheid is om met collega's uit het hele land én met adviseurs en onderwijskundigen van Tutorial ideeën, vragen en ervaringen uit te wisselen. Deelname is geheel gratis.

Meld je aan door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot dan!
Liefst hebben we je aanmelding uiterlijk woensdag 27 maart bij ons binnen.

PROGRAMMA

10.00 - 10.30  Inloop
10.30 - 10.45  Opening door Richard Tibben, directeur Tutorial
10.45 - 11.30  Rob Masseling over ontwikkelingen opleidingswereld en bedrijfsleven
11.30 - 12.00  Walk & Talk
12.00 - 13.00  Lunch
13.00 - 13.45  Marije Stegeman over de inzet van e-learning
13.45 - 14.00  Afronding officieel programma
14.00 - 14.30  Napraten met hapje en drankje

Additional information