Vacature Auteur Procestechniek / VCA - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

De afdeling Leermiddelen van Tutorial ontwikkelt in opdracht van bedrijven en onderwijsinstellingen maatwerkproducten op het gebied van opleiden en trainen. Veel projecten zijn gericht op MBO Procestechniek niveau 2 en 3 (voor MBO-deelnemers en operators die al werkzaam zijn in de procesindustrie) of hebben te maken met VCA.

Als auteur ontwikkel je lesmateriaal. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het verzamelen van informatie, het schrijven van teksten, vragen en opdrachten; zowel voor papieren lesmateriaal als e-learning modules. Je leeft je in in het niveau van de doelgroep en werkt gestructureerd. Je bent thuis in het vakgebied en bent in staat om met een brede variëteit aan praktische voorbeelden de theorie eenvoudig, helder en toegankelijk te beschrijven.
Je werkt hierbij samen met een team van ontwikkelaars, waarin ook een onderwijskundige, een taalkundig redacteur en een grafisch vormgever meewerken.

Wij bieden een parttime aanstelling op tijdelijke basis, met mogelijkheid tot verlenging. Afhankelijk van ervaring en inzetbaarheid.

Gevraagd:
HBO techniek/HTS, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of
MBO Procestechniek in combinatie met HBO-denkniveau (door werkervaring verkregen).
Diploma veiligheidskunde (MVK of bij voorkeur HVK)
Kennis van/werkervaring in de procestechniek
Ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal.
Goede schrijfvaardigheid.
Goede communicatieve vaardigheden.
Kennis van en ervaring met projectmatig werken.
Goede beheersing van MS Office

Je kunt je sollicitatie richten aan:

Tutorial Opleidingen & Advies BV
Contactpersoon: Marije Stegeman (teamleider leermiddelen)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beltstraat 82, 7512 AA Enschede
053 – 432 97 94
www.tutorial.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Aanbod opleidingen

Cursusagenda